طول میوه حدود 3 تا 6 میلی متر است و به شکل دانه مانند فلفل است. سطح بیرونی دارای 8 برجستگی است. گل ها به رنگ سفید یا صورتی هستند و به صورت دسته های کوچک رشد می کنند.
زیره سبز کیلویی حدود 120 روز پس از کاشت برداشت می شود و با دست برداشت می شود. مانند اکثر گیاهان، زیره در صبح حداکثر ارتفاع خود را دارد و بنابراین باید در آن زمان برداشت شود.
پس از برداشت، دانه ها خشک می شوند. سپس آنها را مرتب می کنند، تمیز می کنند، درجه بندی می کنند و سپس گانی استریل در کیسه ها بسته بندی می شوند. باید در اتاق های کاملا خشک و دارای تهویه مناسب نگهداری شود.
استفاده کنید
سبزی زیره سبز، هم به صورت خشک و هم به صورت پودر، جزء اصلی غذاهای هندی است. نکته جالب این است که گوشت چرخ کرده را باید در همان ابتدای پخت استفاده کرد تا بتواند اسانس خود را در دارو آزاد کند.
بوی قوی و مشخص زیره به دلیل اسانس های موجود در آن است. به عنوان یک ادویه پایه، در بسیاری از کاری های پودری و ادویه های داغ یافت می شود.
با این حال، رنگ سبز زیره بیشتر از غذا با طعم دادن ارتباط دارد. دانه های زیره در آب خیسانده می شوند که می توان آن را برای تسهیل هضم مصرف کرد.
اسانس استخراج شده از زمین برای سلامتی بسیار مفید است. آنها به کاهش سطح قند خون کمک می کنند. در واقع، این یک راه حل ثابت شده آیورودا برای دیابت است. دانه های زیره دارای خواص ضد باکتری، ضد تومور و ضد ایمنی (تحریک کننده سیستم ایمنی) هستند.
برخی از مواد موجود در آن باعث تسهیل ترشح بزاق و فعال شدن آنزیم های روده می شود. همچنین در درمان کم اشتهایی، بیماری های قلبی، تب، اسهال، نفخ و باد شکم استفاده می شود. زیره سبز یک گیاه همه منظوره است، محتوای نسبتاً بالایی دارد و منبع خوبی از منگنز، کلسیم، ویتامین B1 و فسفر است.
گفته می شود اگر در دوزهای مناسب مصرف شود به کاهش وزن نیز کمک می کند. اعتقاد بر این است که دانه زیره نه تنها حافظه را تقویت می کند، بلکه استرس را نیز کاهش می دهد. طبق یافته های اخیر، مصرف منظم زیره نه تنها می تواند سال ها به سلامتی شما، بلکه به زندگی شما نیز اضافه کند!
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.