استفاده از شکلات ویولتا تلخ برای درمان افسردگی!

آیا شکلات برای سلامتی مفید است؟

شکلات ویولتا تلخ یک غذای لذیذ است که اغلب در کریسمس ارائه می شود. همچنین جای انتخابی روی میزهای جشن دارد.

همه مواقع خوب است که آن را با این بهانه که برای سلامتی شما مفید است، گاز بگیرید.

در مورد مزایای منتسب به آن چطور؟

شکلات یکی از غذاهای ضروری کریسمس است. همچنین در این زمان از سال است که بیشتر خریداری می شود. در فرانسه 33 تن در جشن های پایان سال خورده می شود.

بر اساس آمار ارائه شده در سال 2021 توسط اتحادیه شکلات، میانگین مصرف سالانه شکلات به 13.2 کیلوگرم در هر خانوار می رسد.

فرانسوی ها نسبت به همسایگان خود بیشتر شکلات تلخ می خورند (30 درصد در فرانسه در مقابل 5 درصد برای بقیه اروپا).

به گفته کارشناسان، سه رنگ ها حق دارند شکلات تلخ را ترجیح دهند که با فضیلت ترین غذای کاکائویی است.

«این شکلات فوق العاده است. حفید حلول، متخصص تغذیه می گوید. (1).

شکلات تلخ در واقع غنی ترین شکلات در کاکائو است که پس از آسیاب کردن دانه های کاکائو تخمیر شده، خشک و برشته به دست می آید. میشل بارل، محقق بازنشسته CIRAD و متخصص بین‌المللی کاکائو، می‌گوید: «و این کاکائو است که برای سلامتی مفید است».

شکلات

شکلات، یک غذای انرژی زا برای مصرف معقول

فضیلت شکلات از سپیده دم به رسمیت شناخته شده است.

کاکائو بخشی از فارمکوپه آزتک ها و مایاها بود.

میشل بارل ادامه می دهد که به لطف او، آنها بسیاری از بیماری ها، از جمله مارگزیدگی را درمان کردند.

شکلات بیش از هر چیز یک غذای انرژی زا است.

انسان در روز به 2400 کیلو کالری نیاز دارد. 100 گرم شکلات تلخ 560 کیلو کالری دارد در حالی که 100 گرم نان معادل 250 کیلو کالری است.

این کارشناس کاکائو ادامه می دهد بنابراین شکلات منبع خوبی از انرژی است و برای رژیم های ورزشی ایده آل است.

باید به طور معقول مصرف شود. دو تا سه مربع در روز برای شکلات تلخ با بیش از 70 درصد کاکائو. از قورت دادن یک تبلت کامل جلوی تلویزیون باید اجتناب شود.

میشل بارل می‌گوید، به‌ویژه وقتی کم تحرک هستید.

و دکتر هالهول می افزاید: «همه مسئله کمیت است که نباید از آن تجاوز کرد. زیاده روی مضر است.

و شما باید طعم شکلات را بچشید، مانند یک مراسم، راحت بنشینید، آرام آرام بجوید. پس برای سر و بدن لذت است».

شکلات تلخ به عنوان یک منبع لذت و یک آنتی اکسیدان

شکلات حاوی منیزیم است و همچنین منبع مهمی از عناصر کمیاب است. باعث ترشح اندورفین، هورمون های ضد استرس و سلامتی می شود.

میشل بارل می گوید: «اینها مولکول های لذت، سرخوشی، محرک روانی هستند». اما اگر برای روحیه مفید باشد، خوردن شکلات برای درمان افسردگی یا افسردگی کافی نیست.

شکلات همچنین یک آنتی اکسیدان است.

متخصص کاکائو می گوید: «دانه های کاکائو حاوی 5 درصد پلی فنول هستند، مولکول هایی که از بدن در برابر حملات مختلف محافظت می کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.