پیاز (Allium cepa) سبزیجات پیازی شکل هستند که در زیر زمین رشد می کنند.
پیاز در سرتاسر جهان رشد می کند و ارتباط نزدیکی با پیازچه، سیر، پیازچه و موسیر دارد.
پیاز قرمز در بازار تهران ممکن است فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد که بیشتر به دلیل محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات حاوی گوگرد است.
پیاز دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و با کاهش خطر سرطان، کاهش سطح قند خون و بهبود سلامت استخوان مرتبط است.
پیاز معمولاً به عنوان طعم دهنده یا غذای جانبی استفاده می شود و در بسیاری از غذاها جزء اصلی است. آنها را می توان پخت، آب پز، کبابی، سرخ شده، برشته، له کرده یا خام مصرف کرد.
پیازها از نظر اندازه، شکل و رنگ متفاوت هستند، اما رایج ترین انواع آن سفید، زرد و قرمز است. طعم آن بسته به نوع و فصل آن از ملایم و شیرین تا تند و تند متغیر است.
پیاز را می توان نارس، قبل از اینکه پیاز به اندازه کامل برسد، خورد. به آن پیاز سبز یا پیاز تابستانی می گویند.
این مقاله هر آنچه را که باید در مورد پیاز بدانید را به شما می گوید.
ارزش غذایی
پیاز خام کالری بسیار کمی دارد و در هر 3.5 اونس (100 گرم) تنها 40 کالری دارد.
از نظر وزن تازه، پیاز از 89 درصد آب، 9 درصد کربوهیدرات و 1.7 درصد فیبر، با مقدار کمی پروتئین و چربی تشکیل شده است.
مواد مغذی اصلی موجود در 3.5 اونس (100 گرم) پیاز خام عبارتند از (1):
کالری: 40
آب: 89%
پروتئین: 1.1 گرم
کربوهیدرات: 9.3 گرم
شکر: 4.2 گرم
فیبر: 1.7 گرم
چربی: 0.1 گرم
کربوهیدرات ها
کربوهیدرات ها حدود 9 تا 10 درصد پیاز خام و پخته را تشکیل می دهند.
بیشتر از قندهای ساده مانند گلوکز، فروکتوز و ساکارز و همچنین فیبر تشکیل شده است.
یک سهم 3.5 اونس (100 گرم) حاوی 9.3 گرم کربوهیدرات و 1.7 گرم فیبر است، بنابراین کل محتوای کربوهیدرات قابل هضم 7.6 گرم است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.