بادام بو داده یک میوه خشک پرفروش است که اندازه کوچکی دارد، اما دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است. آنها حاوی تعدادی ویتامین و مواد معدنی مهم و همچنین چربی های سالم هستند.
برخی از فواید شگفتانگیز سلامتی آنها ممکن است شامل کاهش فشار خون، کنترل سطح قند و کلسترول خون، و کاهش یبوست، اختلالات تنفسی و کم خونی باشد. بادام همچنین برای مو، پوست و مراقبت از دندان عالی است.
بادام، علیرغم اینکه اکثر افراد آن را به عنوان آجیل طبقه بندی می کنند، در واقع دانه میوه درخت بادام است. نام علمی این میوه های خشک Prunus dulcis است و بومی خاورمیانه، هند و شمال آفریقا می باشد.
بادام هایی که ما می خوریم در واقع هسته های این میوه ها هستند پس از باز شدن آنها می توان گوشت خوشمزه آجیل را خورد! این تا حدی توضیح می دهد که چرا مواد مغذی زیادی در این آجیل وجود دارد.
آنها مواد مغذی اصلی مورد نیاز برای رشد یک گیاه جدید هستند بادام در حال حاضر در جاهایی مانند ایران، عربستان سعودی، لبنان، ترکیه، سوریه، اردن و اسرائیل نیز یافت می شود. طعم بادام ممکن است از شیرین تا تلخ متغیر باشد.
هر دو به راحتی در بازارها موجود هستند و بر اساس سلیقه و استفاده شما در آشپزی قابل خریداری هستند! بادام شیرین خوراکی است، در حالی که بادام تلخ برای تهیه روغن استفاده می شود که معمولاً برای طعم دادن به غذا استفاده می شود.
شما می توانید کاملاً بادام خام بخورید و از تمام فواید سلامتی این آجیل خوشمزه بهره مند شوید. بسیاری از مردم ترجیح می دهند بادام های خود را برشته کنند تا طعم بهتری داشته باشند و برخی از روغن های طبیعی آن آزاد شود.
این همچنین باعث می شود آجیل کمی تردتر شود و رنگ مشخصی به آنها بدهد همانطور که گفته شد، خوردن آنها به صورت خام ضرری ندارد.
بسیاری از مردم همچنین بادام را به عنوان مواد تشکیل دهنده در سالاد، کاسرول و سایر غذاها اضافه می کنند می توانید بادام را بدون کیسه، ترجیحاً با معده خالی بخورید تا افزایش یابد. همچنین می توانید آنها را یک شب در آب خیس کنید و صبح روز بعد بخورید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.