میتوانید در راهروی میانوعدههای هر فروشگاهی، دانههای تخمه کدو مرمری خام را مصرف کنید، اما سالمترین گزینه شما ممکن است روش قدیمی باشد: بیرون آوردن آنها از رودههای رشتهای آن فانوس جک که در حال حکاکی هستید.
این به این دلیل است که دانههای کدو تنبل خریداریشده در فروشگاه به دلیل اینکه خوردن آنها آسان و سرشار از مواد مغذی هستند، محبوبتر میشوند ممکن است سرشار از نمک نیز باشند.
جودیت ویلی رزت، پروفسور و رئیس بخش ارتقاء سلامت و تحقیقات تغذیه در کالج آلبرت انیشتین نیویورک، گفت: اما وقتی دانههای کدو تنبل مستقیماً از منبع میآیند، سدیم کمتری دارند و مواد معدنی بیشتری دارند که آنها را بسیار مغذی میکند.
البته، خرید کدو تنبل کامل برای تخمه ها کاملا مقرون به صرفه یا عملی نیست ویلی روزت گفت، اما شما می توانید و باید انواع بی نمک را پیدا کنید.
او گفت: ما فکر میکنیم غذاهای خوش طعم آن طعم شور را دارند. ما نسبت به این موضوع بسیار با فرهنگ هستیم اگر نمک کمتری بخوریم، هوس نمک کمتری داریم، اما این برای برخی افراد کار زیادی میطلبد.
دانه های کدو تنبل که به نام پپیتا نیز شناخته می شوند، می توانند با یا بدون پوسته آن مصرف شوند. هنگامی که آنها را از کدو حلوایی خارج کردید، توصیه می شود آنها را برای چند ساعت در آب خیس کنید تا خمیر آنها از پوسته خارج شود.
یک روش معمول این است که ادویه های سبک اضافه کنید و دانه ها را روی یک ورقه کوکی در طبقه بالایی فر برشته کنید. به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 350 درجه.
خوردن پوستهها فقط به محتوای فیبر بالای دانهها میافزاید، که با کاهش خطر بیماری قلبی و چاقی مرتبط است. دانههای کامل و برشته شده کدو تنبل در پوستهشان حاوی حدود 5.2 گرم فیبر در هر وعده هستند، در حالی که دانههای پوستهدار فقط 1.8 گرم دارند.
Wylie-Rosett گفت: هرچند یک هشدار در مورد فیبر وجود دارد اگر کسی اصلاً فیبر زیادی مصرف نکرده باشد و سپس مقدار زیادی دانه کدو تنبل بخورد ممکن است با اختلالات دستگاه گوارش مواجه شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.