خرید کاشی سنتی و معرق اصفهان

خرید کاشی سنتی و معرق اصفهان را به چند روش می توانید تهیه نمایید. می توان به صورت خرید اینترنتی، و همچنین خرید حضوری تهیه نمود.
هنر کاشی کاری و کاشی زنی، را می توان به عنوان یکی از هنر های اصیل معماری اسلامی دانست. در مورد آن این گونه بیان نمود که معماری اسلامی ما وابسته به این هنر می باشد.
شما با دیدن کاشی کاری های اماکن تاریخی و مساجد قدیمی متوجه ارج و قرب آن می گردید. امروزه از کاشی و قیمت سرامیک استخری همانند قدیم، در مساجد و مقابر استفاده می شود و هر روز بر طرح ها و تنوع آنان افزوده می گردد.
این نمونه محصولات را با توجه به خدمت فروش اینترنتی در این سایت می توانید به صورت آنلاین تهیه نموده و مورد استفاده قرار دهید. لازم به ذکر است که این سایت به خرید و فروش کاشی هفت رنگ نیز می پردازد.

خرید کاشی سنتی

مراحل ساخت کاشی سنتی اصفهان

ساخت کاشی سنتی به ۳ دسته تقسیم می شود.

۱ -نقاشی رو رنگی که به کاشی هفت رنگ نیز معروف است.

۲-نقاشی رو لعابی که بیشتر در اروپا مورد استفاده قرار میگرفته و به ماجولیکا معروف است.

۳-نقاشی زیر رنگی

خشت زنی  پخت بیسکوئیت لعاب زنی پخت مجدد و در انتها طراحی قلم گیری رنگ گذاری, و پخت آخر وجه مشترک فرایند تولید تمامی کاشیهای سنتی می باشد..این تکنیک امروزه در کشورهای ایران ترکیه پاکستان , مراکش و مکزیک انجام میگیرد.ولی تولیدات در هیچ کدام از این کشورها چه از لحاظ کیفیت و چه از نظر تنوع قابل مقایسه با کاشی های تولید شده در ایران نمیباشد.

سرامیک کف پذیرایی مات معمولا دارای نقوش برجسته بوده و لعلب آنها پر از ترکهای مویین میباشد.کاشیهای سنتی معمولا در قالبهای چوبی و یا گچی فرم داده میشوند.پس از فرم دادن گل درون قالب خشت بایستی به آرامی خشک شود.فرایند خشک کردن خشت کاشیهای سنتی بسته به ضخامت خشت دما و رطوبت هوا معمولا از ۴ تا ۱۰ روز به طول می انجامد.در این مرحله سطح کار میبایست با پارچه ای مرطوب پوشانده شود تا فرایند خشک شدن به آرامی صورت پذیرد.

روش ساخت کاشی سنتی در قدیم

در گذشته های دور کاشی های خشت های کاشی های سنتی جهت کار در نما می بایست تیشه داری شود.یعنی ابتدا کاشی خشتی با ابعاد بزرگتر ساخته میشد و سپس یک تیشهدار طبق شابلون خاص سفال را به ابعاد مورد نظر در می آورد.نمونه این کاشیها را میتوان در کاشیهای سنتی دوره قاجار در کاخ گلستان مشاهده نمود.

خرید کاشی سنتی

با گذشت زمان ساخت کاشی دستخوش تغییرات زیادی  گردیدو با ورود  امروزه کاشیهایی به مراتب با استحکام بیشتر ساخته میشود.

این کاشیها زیبایی بصری  و ارزش هنری کاشی های سنتی قدیمی را ندارند.گویی لعاب و ترکهای مویی که به راحتی قابل دیدن است بخشی از زیبایی این کاشی ها را تشکیل میدهد.

  • عمده مواد تشکیل دهنده بدنه کاشیهای سنتی شامل خاک رس سیلیس بنتونیت
  • عمده دوره های شناخته شده سیر تحول ساخت کاشی در ایران به شرح ذیل میباشد.
  • کاشیهای بدست آمده در شوش مربوط به دوره ایلامی حدود ۳۲۶۵ سال پیش.
  • لوحهای سفالی با نقوش هندسی که در دوره مادها در بابا جان تپه لرستان بدست آمده.
  • آجرهای لعابدار دوره هخامنشیان مکشوفه در شوش و تخت جمشید که بر اساس ترجمه کتیبه داریوش که در شوش بدست آمده سازندگان این کاشیها بابلیان هستند.از جمله نمونه های معروف میتوان به شیران و تیر اندازان و سیمرغ و گریفن اشاره نمود

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.