خوردن یک گرم آلفالینولنیک اسید خطر بیماری قلبی و مرگ را تا 10 درصد کاهش می دهد.
حمایت از عملکرد مغز: اعتقاد بر این است که خوردن گردو خارجی در بازار باعث افزایش هوش می شود، در نتیجه شباهت زیگزاگ های گردو با زیگزاگ های مغز انسان است.
خوردن گردو برای سلامت مغز، بهبود توانایی های ذهنی، تقویت حافظه و کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر و زوال عقل مفید است.
همچنین بخوانید : تقویت حافظه و عملکرد مغز با غذای سالم
تقویت سلامت استخوان ها: گردو حاوی مس و فسفر است که برای حفظ سلامت استخوان ها عمل می کند. همچنین اسیدهای چرب ممکن است جذب کلسیم را افزایش داده و از دفع آن از طریق ادرار جلوگیری کنند و در نتیجه از استخوان ها محافظت و تقویت کنند.
تنظیم سطح قند خون: گردو حاوی سطوح بالایی از چربی های غیراشباع است که سطح قند خون را تنظیم می کند. خوردن گردو همچنین ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد، اما باید در مصرف آن متعادل باشد.
بهبود سلامت روده: گردو باکتریهای مفیدی را که در روده زندگی میکنند تحریک میکند که عملکرد آنها را بهبود میبخشد.همچنین گردو به حذف سموم و باقی ماندهها از سیستم گوارشی کمک میکند و در نتیجه یبوست و سوء هاضمه را درمان میکند.
برای اطلاعات بیشتر: فواید ترافل
کاهش التهاب: التهاب ریشه بسیاری از بیماری ها مانند: بیماری قلبی، سرطان و آلزایمر است، پلی فنول ها، امگا 3 و منیزیم موجود در گردو باعث کاهش التهاب در بدن و در نتیجه کاهش بسیاری از بیماری های مزمن می شود.
تقویت سیستم ایمنی: مصرف منظم گردو به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی بالای آن، سیستم ایمنی قوی ایجاد می کند.
خوردن غذاهای غنی از امگا 3 از بیماری عروق کرونر قلب جلوگیری می کند، سطح کلسترول مضر را کاهش می دهد و سطح کلسترول مفید را افزایش می دهد، بنابراین به کاهش فشار خون کمک می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.