بر اساس اطلاعات، در آمریکا شواهد باستان شناسی زیادی وجود دارد که نشان می دهد لوبیا سفید منبع اصلی پروتئین برای جمعیت های بومی است.
پیش از کشف آمریکا، اعراب به کشت و زرع خود در برخی نواحی ادامه میدادند، چنانکه باقی ماندن نام عربی آن اللوبیه در گونی نشان میدهد.
خواص و ارزش غذایی لوبیا
قبلاً دیدیم که خواص اصلی تشکیل دهنده این لوبیا سفید در بازار کربوهیدرات ها، پروتئین ها و فیبرها هستند.
تفاوت اصلی لوبیا سفید با سایر لوبیاها و حبوبات (محصولات) سهولت هضم آنها است، زیرا پوست آنها، منبع اصلی فیبر، بسیار بیشتر از هر نوع حبوبات دیگر هضم می کند.
خرید این محصول در بسیاری از رژیم های غذایی روزانه کلیدی است، بنابراین گنجاندن آن در آشپزی و دستور العمل های خانگی کلیدی است.
غذای این نوع سبزیجات علاوه بر مواد دیگر، برای رژیم غذایی غنی است.
خواص لوبیا سفید
کربوهیدرات های موجود در این محصول جذب آهسته هستند، چیزی اساسی برای بیماران دیابتی که می توانند بدون هیچ ترسی محصول را مصرف کنند و همچنین برای افرادی که منحنی گلوکز معکوس دارند.
فیبر محلول موجود در این لوبیا به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید در خون کمک می کند، در حالی که فیبر محلول عبور روده را تنظیم می کند که به مبارزه با یبوست کمک می کند.
از دیگر خواص تغذیهای لوبیا سفید، این است که آنها به دلیل داشتن آهن برجسته هستند.
همچنین مقدار زیادی ویتامین B را فراهم می کند که همراه با آهن آنها را به یک غذای پیشگیری کننده و تسکین دهنده برای انواع مختلف کم خونی تبدیل می کند، مانند سایر سبزیجات، که در بسیاری از دستور العمل های کم نمک اساسی است.
حبوبات مانند اکثر سبزیجات دارای منبع عالی پتاسیم، ضد ادم و فشار خون، فسفر ضروری برای حافظه و سیستم عصبی به طور کلی و منیزیم، ماده معدنی دیگری است که عملکرد صحیح سیستم را تنظیم می کند.
و با خستگی مبارزه می کند. در حالی که کالری دریافتی آن کم است و یکی از محصولات مناسب برای کاهش وزن محسوب می شود، به همین دلیل همراه با سبزیجات در دستور پخت قرار می گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.