می توانید نان سنتی 1401 تازه را در خانه از سه ماده ساده آب، آرد و نمک درست کنید.
در اینجا یک مرور سریع از مراحل مورد نیاز آورده شده است:
از چند روز قبل یک پیش غذای خمیر مایه درست کنید.
شما می توانید بسیاری از دستور العمل های ساده را در اینترنت پیدا کنید. ایجاد یک استارتر اولیه کمتر از 5 دقیقه طول می کشد.
استارتر خود را روزانه تغذیه کنید و بگذارید چند روز رشد کند. بخشی از این استارتر را برای تهیه نان استفاده می کنید و بقیه را برای استفاده های بعدی ذخیره می کنید.
روزی که می خواهید نان خود را درست کنید، قسمتی از استارتر را با آرد و آب مخلوط کنید و اجازه دهید این مخلوط چند ساعت استراحت کند. سپس نمک را اضافه کنید.
خمیر را چند بار تا کنید قبل از اینکه دوباره به مدت 10 تا 30 دقیقه استراحت دهید. مراحل تا کردن و استراحت را چند بار تکرار کنید تا خمیر صاف و کشدار شود.
در استراحت نهایی، خمیر را در دمای اتاق قرار دهید تا حدود 1.5 برابر حجم اولیه خود رشد کند. نان خود را شکل دهید و در فر هلندی بپزید.
قبل از برش نان، اجازه دهید 2 تا 3 ساعت روی توری خنک شود. به خاطر داشته باشید که تهیه استارتر خمیر مایه شما 3 تا 5 روز طول می کشد.
در این فرآیند عجله نکنید، زیرا کیفیت استارتر شما همان چیزی است که به خمیر شما عطر و طعم خوبی می دهد و به آن کمک می کند.
همچنین توجه داشته باشید که برای تهیه نان فقط از قسمتی از استارتر استفاده خواهید کرد.
تا زمانی که آن را در یخچال قرار دهید و حداقل هفته ای یک بار به آن غذا بدهید، می توانید بقیه را برای استفاده بعدی ذخیره کنید.
وقتی آماده ساختن نان دیگری هستید، کافی است استارتر خود را 1 تا 3 روز زودتر از یخچال خارج کنید و یک بار در روز به آن بدهید تا دوباره قوام بیاید.
برای درست کردن اولین قرص نان مراحل بالا را دنبال کنید. یک جست و جوی آنلاین دستور العمل های بسیاری برای پیش غذا و نان خمیر ترش را نشان می دهد که می توانید آنها را دنبال کنید.
نان خمیر مایه یک جایگزین عالی برای نان معمولی است.
از نظر مواد مغذی غنیتر است، احتمال افزایش قند خون شما کمتر است و به طور کلی هضم آن آسانتر است.
فقط به یاد داشته باشید که تخمیر خمیر ترش گلوتن را به طور کامل تجزیه نمی کند.
بنابراین اگر به بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن غیر سلیاک مبتلا هستید، بهتر است از نان خمیر ترش تهیه شده از گندم، جو یا چاودار که همگی حاوی گلوتن هستند خودداری کنید.
بسیاری از مردم گزارش می دهند که نان خمیر ترش عطر، طعم و بافت بهتری نسبت به نان تهیه شده با مخمر نانوایی دارد. همه چیز را در نظر بگیرید، ممکن است بخواهید نان خمیر ترش را امتحان کنید.
تقریباً از هر نوع آردی می توانید نان خمیر مایه درست کنید.
برای بیشترین فواید، نان خمیر ترش تهیه شده از غلات کامل را به جای نان تهیه شده از غلات تصفیه شده انتخاب کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.