از آنجایی که سیب پوست نازکی دارد، نباید برای مدت طولانی نگهداری شود، در غیر این صورت کبودی و چروک شدن آن ایجاد می شود.
این نوع از سیب ترش امروز زمانی بهتر است که تازه مصرف شود، یا می توان از آن در سالاد، پای، سس و کنسرو استفاده کرد.
همچنین می تواند یک ماده خوب برای همبرگرها و ساندویچ های شما باشد.
گلدن دلیشز از پاییز تا تابستان در فصل است.
این گونه که در سال 1968 در ایستگاه آزمایش کشاورزی ایالت نیویورک توسعه یافت، در مقایسه با سایر سیب ها از نظر اندازه بزرگ است.
طعمی ترد و کاملاً متعادل دارد که طعم شیرین جاناتان و عطر معطر گلدن دلیشز را شبیه عسل دارد.
گوشت زرد ترد، آبدار و خامه ای را به شما عرضه می کند.
جوناگلد که از اکتبر تا ژوئیه در دسترس است، هم برای پخت و پز یا خوردن تازه بهترین است و هم می توان از آن برای تهیه سس، مربا و کنسرو استفاده کرد.
شما همچنین می توانید آن را در پای، تارت، کلوچه یا کیک خود قرار دهید.
آنها نه تنها دسرهای عالی درست می کنند، بلکه Jonagold را می توان به سالادهای شما نیز اضافه کرد، یا به عنوان یک غذای جانبی برای غذاهای گوشت خوک و سبزیجات ریشه ای شما.
نیوتاون پیپین یک سیب با اندازه متوسط با گوشتی آبدار، زرد یا سبز مایل به سفید است.
شکلهای مختلفی دارد که برخی از آنها مسطح یا مستطیلی هستند و طعمی متعادل از شیرینی و اسیدیته با نتهای آناناس دارند.
برای بهترین طعم، این سیب را یک تا دو ماه پس از چیدن از درخت استفاده کنید، در غیر این صورت سفت و ناخوشایند خواهد بود.
نیوتاون پیپین یک سیب همه کاره است که می تواند در پخت و پز، خشک کردن، آبمیوه گیری، تهیه سیب سفت یا صرفاً تازه خوردن استفاده شود.
همچنین می توان از آن برای تهیه ژله، مربا، پای یا سس سیب استفاده کرد. همچنین با ادویه های سیب از جمله جوز هندی و دارچین هماهنگی کاملی دارد.
در صورت نگهداری در یخچال، این گونه تا سه ماه قابل نگهداری است. Newtown Pippin از اواسط پاییز تا زمستان در دسترس است.
کریسپین که به نام موتسو نیز شناخته میشود، یک سیب با اندازه بزرگ است که از مخلوط گلدن دلیشز از آمریکا و سیب هندی ژاپن ساخته شده است.
گوشت آن ترد، دانهدار و بسیار آبدار با طعمهای مخلوط شیرینی، ادویه و عسل است.
کریسپین را می توان به صورت تازه مصرف کرد یا می توان از آن در آشپزی، پخت و پز، سالاد، پای و سس استفاده کرد.
در ماه های سپتامبر و اکتبر موجود است و می توان آن را برای چند ماه ذخیره کرد.
5. بلوند
بلوند شبیه والد سیب گالا خود است. این یک نوع سیب متوسط است که در ساقه آن کمی زنگ زده و روی پوست آن عدس های خرمایی رنگ است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.