علیرغم شواهد فراوان از فواید سلامتی مرتبط با مصرف میوه خشک سیب و سبزیجات، شکاف بزرگی را بین مصرف توصیه شده میوه و سبزیجات و متوسط مقادیر مصرفی مردم شناسایی کرد.
در حالی که نقش میوه های خشک در سلامت کمتر مورد مطالعه قرار گرفته است، آژانس های بهداشتی در سراسر جهان آنها را به عنوان راهی مناسب برای گنجاندن میوه های بیشتر در رژیم غذایی توصیه می کنند.
مزایای سلامتی میوه خشک افغانستان در رابطه با کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است.
اخیراً، مصرف آجیل نیز با خطر کمتر هر علتی، CVD و مرگ و میر ناشی از سرطان مرتبط است.
علاوه بر این، مصرف برخی مغزها، از جمله پسته، با بهبود در تنظیم گلوکز و انسولین خون، نشانگرهای التهاب، عملکرد اندوتلیال و سایر نشانگرهای خطر متابولیک مرتبط همراه بوده است.
آجیل و میوه خشک شلیل به دلیل داشتن پروفایل های مغذی، غذاهای سالمی هستند. آنها فیبر غذایی، پتاسیم و انواع ترکیبات زیست فعال محافظ سلامت را فراهم می کنند.
آجیل همچنین منبع پروتئین و اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیر اشباع است.
این بررسی نقش میوه های خشک و آجیل را در حمایت از سلامت قلب و عروق و کاهش خطر بیماری CVD بررسی می کند.
این به نقش آجیل درختی و میوه های خشک در دریافت مواد مغذی و کیفیت رژیم غذایی ایالات متحده می پردازد.
اثرات مفید آجیل درختی بر عوامل خطر قلبی متابولیک. و تاثیر میوه های خشک بر قند خون، انسولینمی و عوامل خطر متابولیک پژوهش بر تحقیقات نوظهور در مورد کشمش، رایج ترین میوه خشک آناناس مصرفی، و پسته به عنوان نمایندگان هر دسته غذایی تمرکز دارد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.