با این حال، علیرغم این مزایا، مطالعات دیگر نشان دادهاند که افراد ممکن است به دلایلی از جمله محدودیت در دسترس بودن، هزینه و این واقعیت که به سرعت فاسد میشوند، میوه خشک کیوی کافی نخورند.
در مطالعه حاضر، محققان می خواستند بررسی کنند که آیا میوه خشک می تواند جایگزین سالمی برای میوه های تازه باشد، زیرا می تواند ارزان تر باشد.
کریستینا پترسن، استادیار علوم تغذیه در دانشگاه فناوری تگزاس و استادیار پژوهشی علوم تغذیه در ایالت پن در آن زمان، گفت «اشکال میوهای که حداقل فرآوریشده، از جمله منجمد، کنسرو شده، و خشک شده، نسبت به میوه خشک هفت میوه تازه مزایایی دارند.
این کار انجام شد آنها در تمام طول سال در دسترس هستند، از نظر کیفیت نسبتاً ثابت هستند و می توان آنها را برای مدت طولانی تری نسبت به تازه نگهداری کرد بسیاری از آنها نیز در هر وعده ارزانتر از همتایان تازه خود هستند.
برای مطالعه میوه خشک انبه تیم از دادههای ۲۵۵۹۰ شرکتکننده در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه استفاده کرد.شرکت کنندگان اطلاعاتی در مورد تمام غذاهایی که در 24 ساعت گذشته مصرف کرده بودند.
از جمله میوه های خشک ارائه کردند همچنین داده هایی در مورد سلامت قلبی متابولیک شرکت کنندگان از جمله شاخص توده بدنی، دور کمر و فشار خون و کیفیت کلی رژیم غذایی آنها جمع آوری شد.
پس از تجزیه و تحلیل داده ها، محققان دریافتند که به طور متوسط، افرادی که در این نظرسنجی مصرف میوه خشک را گزارش کردند.
نسبت به افرادی که این کار میوه خشک حبه ای ایرانی نمی کردند، رژیم غذایی سالم تری داشتند. آنها همچنین تمایل به داشتن شاخص توده بدنی، دور کمر و فشار خون سیستولیک کمتری داشتند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.