آجیل و خشکبار دارای مجموعه ای از مواد مغذی مکمل هستند یک سنت فرهنگی وجود دارد که آنها را به عنوان میان وعده یا در غذاهای آماده جفت می کنند. با این حال، هیچ مطالعهای تأثیر ترکیب آجیل و میوه خشک آناناس را بر کیفیت تغذیهای رژیم ارزیابی نکرده است.
بالقوه جفت شدن آجیل درختی و میوه خشک را بر کیفیت رژیم غذایی، با مقایسه تفاوت در نمرات HEI بین هر گروه مصرفی و گروه غیر مصرفی مربوطه نشان می دهد.
در حالی که مصرفکنندگان آجیل و میوههای خشک افزایشهای مشابهی در نمرات HEI نسبت به غیر مصرفکنندگان دارند، هیچ همپوشانی کاملی از این گروهها وجود ندارد.
بنابراین ترکیب این غذاها ممکن است نمرات HEI را بیشتر کند. این مهم است زیرا تغییرات کوچک در رژیم غذایی می تواند تأثیر قابل توجهی بر سلامتی داشته باشد.
یک مطالعه تأثیر بالقوه سلامت عمومی را بر مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی ناشی از جایگزینی میان وعدههای ناسالم (مانند چیپس، آب نبات، کیک) با غذاهای سالم محاسبه کرد.
آنها دریافتند که جایگزین کردن یک میان وعده ناسالم در روز با یک میان وعده سالم ممکن است از حدود 6000 مورد CVD در سال در بریتانیا جلوگیری کند.
مطالعه طولی بالتیمور در مورد پیری گزارش داد که CHD در میان مردانی که هم مصرف چربی اشباع کم و هم مصرف میوه و سبزیجات زیاد داشتند، تقریباً 75 درصد کمتر بود. این ترکیب به طور قابل توجهی محافظت کننده تر از هر رفتار به تنهایی بود.
هنگامی که به آزمودنی ها میان وعده آجیل و میوه خشک یا تنقلات فرآوری شده داده شد، تفاوت در پاسخ های گلوکز خون مشاهده شد.
اوج غلظت گلوکز پس از میانوعدههای فرآوریشده بیشتر از میان وعدههای کشمش بادامزمینی بود و سطوح انسولین پلاسما بهطور قابلتوجهی پایینتر بود، علیرغم داشتن مقادیر مشابه کربوهیدرات کل، قند، چربی و پروتئین.
خوردن میوه با کاهش وزن بدن همراه بوده است. ارتباط بین مصرف کشمش و وزن بدن در یک مطالعه مقطعی مورد بررسی قرار گرفت. افرادی که بیش از 20 گرم میوه خشک در روز مصرف میکنند.
نسبت به افرادی که کمتر مصرف میکنند، انرژی بیشتری دریافت میکنند، اما میانگین وزن بدن، شاخص توده بدنی و دور کمر کمتری دارند. علاوه بر این، پس از تعدیل عوامل مخدوش کننده بالقوه، شیوع اضافه وزن چاقی و چاقی شکمی در گروهی که میوه خشک بیشتری مصرف می کردند کمتر بود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.