نوعی قابلمه چدن ماراتون با قابلیت حسگر هوشمند!

قابلمه چدن ماراتون، رویای هر آشپز آماتور نه تنها تمیز کردن آنها آسان و سوزاندن آنها دشوار است بدنه آلومینیومی آنها به این معنی است که از نظر وزن نیز بی رقیب هستند.

اصولاً در مقابل این نوع ظروف نمی توان گفت. اما هندلینگ بسیار خوب دو عیب دارد: از یک طرف، لایه بسیار مستعد خراش است (و دیگر نباید در ماشین ظرفشویی تمیز شود). از طرف دیگر، تابه های PTFE را نمی توان تا دمای بالا گرم کرد. بنابراین برای تفت دادن گوشت یا سبزیجات مناسب نیست.

خطر!
برخی از مدل ها همچنین حاوی اسید پرفلوئورواکتانوئیک (به اختصار PFOA) هستند که در صورت داغ شدن بیش از حد قابلمه تبخیر می شود و سرطان زا محسوب می شود! بهتر است از فروشنده خود بپرسید.

با ماهی فرق میکنه قوام شکننده آن مانند سطح پوشش نچسب است که می چکد. هنگام خرید، بهتر است با یک درایو کاذب برای صرفه جویی هدایت نشوید.

قابلمه چدن ماراتون

به طور خاص با یک پوشش PTFE، از یک محصول با کیفیت بالا بیشتر از یک مدل ارزان بهره می برید.

فلز مس
مس، رولز رویس مواد ظروف آشپزی است. برخلاف کاسه های مسی، داخل تابه ها و قابلمه ها با فولاد ضد زنگ یا قلع پوشیده شده است.

این از واکنش شیمیایی با غذای در حال پخت جلوگیری می کند. در بین تمام مواد، مس بهترین هدایت حرارتی را دارد.

یعنی قابلمه (یا ماهیتابه) خیلی سریع داغ می شود و حرارت را برای مدت طولانی حفظ می کند، حتی زمانی که ظروف پخت و پز مدت زیادی روی میز ناهار خوری قرار دارند.

خاک رس و سنگ
آشپزی در دیگ سفالی، چه کسی این کار را انجام می دهد؟ بنابراین برخی! از یک طرف گلدان کلاسیک رومی وجود دارد

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.