در مورد مواد معدنی، پسته عمده اصفهان پس از کنجد غنیترین میوه خشک از نظر آهن و فراوانترین میوه از نظر پتاسیم (1 گرم در هر 100) است که آن را برای کنترل فشار خون توصیه میکند.
آنتی اکسیدان ها و عوامل ضد التهابی
علاوه بر این، فراوانی آنتی اکسیدان ها و سایر عواملی که از بیان ژن های مربوط به فرآیندهای التهابی در پسته جلوگیری می کنند، خطر ابتلا به انواع بیماری های مزمن و دژنراتیو مانند دیابت و حتی سرطان را کاهش می دهد.
یک وعده 30 گرم پسته حاوی مواد آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به یک فنجان چای سبز است.
فواید پسته برای سلامتی
پسته سرشار از چربیهای سالم، پروتئینهای گیاهی و فیبر است که هم به پیشگیری از بیماریهای مختلف کمک میکند و هم به سلامتی کمک میکند.
قلب سالم
با مصرف فیتواسترول ها و چربی هایی مانند پسته می توان از حمله قلبی، تصلب شرایین و سایر اختلالات عروقی پیشگیری کرد.
لوتئین را فراهم می کند که از اکسیداسیون کلسترول و تجمع آن در پلاک های آترواسکلروتیک و همچنین فیتواسترول ها و فیبرهایی که به حذف آن از گردش خون کمک می کنند، جلوگیری می کند.
یک تا سه وعده روزانه (30 تا 100 گرم) می تواند کلسترول بد LDL را تا 11 درصد کاهش دهد.
عاری از کم خونی
ترکیب نسبت های بالای مس (1.3 میلی گرم در 100 گرم) و آهن (4.15 میلی گرم) باعث جذب ماده معدنی دوم می شود. به همین دلیل است که پسته در موارد کم خونی مناسب است.
یکی دیگر از راه های افزایش جذب آهن پسته، همراه کردن میوه خشک با غذاهای غنی از ویتامین C است.
چشم انداز کیفیت
لوتئین و کاروتن از بینایی محافظت می کنند. مصرف پسته با کاهش بروز آب مروارید، دژنراسیون ماکولا و کاهش بینایی و همچنین دید خوب در شب همراه بوده است.
چاقی و دیابت
پسته اگر در وعده های متوسط مصرف شود یک میان وعده سالم است. سرشار از فیبر است که به انتقال روده و کنترل قند کمک می کند.
دیابتی ها می توانند از آنها برای کاهش بار گلیسمی بالای سایر غذاها مانند نان یا سیب زمینی استفاده کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.